Förberedelser..

Haft fullt upp med att förbereda min Kanada resa så har inte haft tid till att blogga.
Packat om min väska typ 100 ggr för att den inte ska väga för mycket. Kommer antagligen få skicka hem saker i paket innnan jag åker hem i februari så att min väska inte ska vara för tung på planet hem efter all shopping :P

Annars håller jag nu på med att sätta ihop nya armband med pärlorna jag gjorde i Barcelona med skolan 2009.
En del är ihopsatta med skitdåliga "vajrar" och påklämda fästen som bara lossnar..Fler glaspärlor hittar ni under kategorin "glaskonst" :)

2 weeks left!

Idag är det exakt två veckor kvar tills jag åker till Kanada!
Jag har haft resfeber i en hel vecka nu och den blir värre och värre ju närmre jag kommer den 8e september (då går mitt plan för om ngn inte fattade det precis :P). Kan inte somna på nätterna för jag ligger bara och tänker på resan.
Det är med blandade känslor jag lämnar Sverige i nästan ett halvår (kommer hem den 23e februari). Det finns en del människor som jag kommer sakna ihjäl mig efter. Det känns också så läskigt att åka själv till ett annat land och vara där så länge, tänk så trivs jag inte? Eftersom jag bor med Erins familj kommer det vara väldigt känslosamt, det är omöjligt att inte påminnas om henne när man är med hennes föräldrar som är så lika henne. Och jag saknar henne så!
Dock är jag otroligt glad med för det ska bli så spännande att se ett nytt land, och jag kanske trivs jättebra! Och jag kanske skaffar en massa vänner (redan snackat ihop mig med en härlig tjej). Jag tycker det är skitkul att prata engelska. Det känns också bra att få finnas där för Erins familj under juldagarna då dom antagligen kommer ha det extra tufft (Erin gick bort mellan jul och nyår).


En lite smårädd men förväntansfull tjej som lider av extrem resfeber..

Misstolka mig inte, jag är mest postiviv till att åka, helt klart!
Men ibland kan jag inte låta bli att  känna mig lite rädd och ifrågasätta min förmåga att göra det bra för mig. Men som jag brukar säga; Saker blir vad man gör dem till!

You see, I'm acually going!Tuchpennor på akvarellpapper

If u didn't know...I ett halvår stannar jag där hos Erins familj. Förhoppnigsvis ska jag få tag på ett arbetsvisum så att jag kan jobba med. Åker i september och kommer hem i febrauari ser det ut som nu.
Vad som händer med bloggen vet jag inte riktig än. Men ska antagligen försöka fortsätta uppdatera därifrån :)

to Youbecause I want you with me wherever I go
something to remind me of beauty when my mind is nothing but dark
the most important piece of art on my body
I dedicate to You

Bionic

Detta foto av min teckning gör den ingen rättvisa alls.
Skitkamera säger jag! kanske lyckas ta en bättre bild imorgon i dagsljuset eller nått..Har arbetat med den i x antal timmar med blyerts! Ser ni vem det är?

PeacockLång historia kort: Hittade en fjäder, fick en idé, gjorde ett smycke, sminkade mig i matchande färger.


Like therapy

Att rita/måla är som terapi för mig.
Jag försvinner ibland helt in i det jag skapar och glömmer allt annat omkring mig. Tid och rum finns inte, jag och mina målarredskap är det enda som existerar. När någon plötsligt pratar med mig, telefonen ringer eller något annat tvingar mig tillbaka till verkligheten så är det lite som att vakna upp från en dröm. Något mer avslappnande och läkande finns inte!Förhoppningsvis ska jag hinna klart med en blyertsskiss jag sysslat med ett tag nu tills ikväll!

20 år !

Egot i mig tvingar mig att skriva här att det idag, den 12e augusti är min födelsedag haha!
(Mitt ego tvngade mig även att Barbie-pimpa min redan rosa-röda bild..)Dagen har spenderats med att handla på systemet (jag var bara tvungen....) och sedan äta och fika gott med familjen! En lagom lugn och mysig dag! :D

A tattoo for Erin <3

Snälla Anders som tatuerade mig lät mig lägga lite av Erins aska i bläcket (gammal tatuerartradition vid minnestatueringar). Så vart jag än far i världen så är hon med mig!

Konturer..


Löven sitter på baksidan av underbenet.


Klart!


Eklövet längst ner representerar mitt och Erins ekträd. Det är vår favoritplats!

Lönnlövet längst upp på benet representerar Erins Kanada! Och man kan ju inte ha ett sådant löv tatuerat på sig utan att ha varit i Kanada! Och det ska vi snart ändra på!


Ska lägga upp en bättre bild när det har läkt!

peace <3

I will write this in english so that the wonderful Chalmers will be able to understand :)Today I got the great honour to spread my best friend Erins ashes by our favorite tree.

Her parents came here all the way from Canada to see our country and spread some of Erins ashes here.
At first I felt so sad and missed her so badly when I got the urn in my hands. But after, when it was done, a strong feeling of relief came over me. I could just feel her beside me and she was happy and greatful. I'm not superstitious usually, but there was no doubt about her presence today!
There are no words strong enough to describe how greatful and honoured I am that they let me do this. It just feels so great and warm in my heart. Thank you! Thank you so much!

Saker jag ska göra innan jag dör

* Äta pasta i Italien
* Testa på skydiving
* Se en 3D film på bio (haha nej jag har inte gjort det än)
* Ha en heldag där jag bara äter en massa gott helt utan att känna någon skuld
* Få massage och ansiktsbehandling på spa
* Köra bil tokfort längs en väg som är tom på bilar (går inte att göra det med våra sega bilar vi har hemma)
* Måla en underbar tavla
* Gifta mig
* Resa till Kanada och hälsa på Erins familj
* Bli en asgrym morsa
* Ha en walk-in closet och en atelje i mitt hem
* Sätta mig under mitt och Erins träd och måla medan jag dricker chai-te och lyssnar på Explosions in the sky
* Provsmaka musslor och ostron
* Bo i en lyxig hotellsvit och beställa upp jordgubbar och skumpa


Mitt och Erins träd, en del av det iaf..

Cleaning up my mess

Idag är det städning som gäller!
Imorgon kommer Erins föräldrar hit på middag och det är minst sagt stökigt här hemma. Är just nu på gång med att få ordning på mitt kaotiska rum. Det är så rörigt här inne att jag skäms inför mig själv för att jag lyckats få ihop en sådan röra. När man skäms för sig själv är det illa...


bild på lillebrorsan från igår när vi fikade med Erins föräldrar :)

better

Idag träffade jag för första gången min bortgångne väns föräldrar som har rest hit ända från Kanada för att se vårt land och uppleva vad deras dotter upplevde här.

Dem var helt underbara människor och jag fastnade för dem direkt! Det känns på något konstigt sätt så mycket bättre efter att äntligen ha träffat dem!

Vi fikade tillsammans med lite annat folk vid stranden.

Solnedgången var otroligt vacker. Dessa bilder gör den tyvärr ingen rättvisa.
Eftersom detta var ett ganska känslomässigt möte känns det inte riktigt rätt att lägga ut "personbilder". Hoppas ni förstår :)

RSS 2.0