<3

Måste bara slänga upp denna underbara bild från igår (onsdags) då jag träffade Petra och vi drog och fikade på cafeét där Sannie jobbar :)

Sannie, jag, Petra <3

Det blir vad du gör det tillVar ute och gick i ösregn innan.

Vädret var fint när jag startade min promenad, sen började det plötsligt regna utav tusan! ”Åhnej” var min första tanke och jag började springa hemmåt. Dock tog det inte mer än två sekunder innan jag var genomblöt. Vattnet rann över mina glasögon så jag inte såg igenom dom, jeansen klibbade fast vid mina ben och skorna plaskade inuti. Jag insåg att det var lönlöst att skynda, jag kunde ändå inte bli mer genomdränkt än vad jag redan var. Jag drog ner luvan på min regnjacka, stoppade ner iPod och glasögon i fickan och lät regnet falla över mig medan jag sakta gick hem. Hur det var? Det var förjävla härligt faktiskt!


Rött och Blått <3


Not so serious...Rastlös, fjantig, oseriös.. Ska nog ta och gå en sväng!

like I imagined...

Tom på vettiga ord idag så tänkte iallafall förse er med en av de bästa låtar som någonsin gjorts!<3

Jobb!

Bloggen blir lidande nu när solen skiner och jag jobbar.
Hoppas ni få som regelbundet kikar in här har överseende med detta! :)


Jag på jobbet i "min" gummimotorbåt som jag oftast kör.

Ibland kan det vara riktigt bra när saker inte blir som man planerat

Bloggtorka. Inga nya bilder på G.
Men mitt humör är på topp!
Ska iväg till min fina vän Petra nu och färga hennes hår :) !


akvarell fr i våras

Varför inte leva fullt ut?

Satt uppe i natt och fick ett "skriv-ryck". Här är texten, om ni orkar läsa.
____________________________________________________________


13 Juli 2010 kl:02.45
Jag har en vän som tyvärr befinner sig i himmelen. Hennes namn är Erin Beth Chalmers. Hon lärde mig att ta vara på de vackra saker världen har att erbjuda, sådant som vi annars låter passera utan att tänka.


Det vi oftast uppskattar i vardagen är en bra film, läsvärd bok, en svängig låt, snabba bilar och andra "uppfinningar" och saker som är tillverkade av människan. Inget fel i det, inte alls! Men de flesta av dessa saker finns i flertal och går lätt att få tag på. De varar länge med.
Det Erin lärde mig att uppskatta är sådant som oftast bara finns för stunden, på sin egna bestämda tid, man får passa på att njuta av det medan det finns. Saker som;

 

* En stjärnklar himmel

* En färgstark solned/uppgång

* Behagligt väder

* En blixtrande himmel

 

Just nu i skrivande stund blixtrar och åskar det ute. En blixt som får hela himlen att lysa upp kan du inte hyra alla vardagar mellan 10-23 på i en videobutik. Du kan inte köpa den, ställa i en hylla och plocka fram den när du känner för det. Den blixtrar och lyser i knappt en sekund på en tidpunkt du inte kan bestämma.


Jag har dragit upp persiennerna så att jag inte ska missa något mer av vädret medan jag skriver.


De stunder jag uppskattar mest är de korta, vackra som man inte kan kontrollera.

 

* Hur man kan vara utomhus med någon annan person, plötsligt faller ljuset perfekt över dennes ansikte, ögonen glittrar och människan blir obeskrivligt vacker. Om jag stirrar på dig lite extra kan det vara för att du i just det ögonblicket ser magisk ut i mina ögon

* En fjäril med underbara vingar landar precis lagom långt bort från ditt ansikte så att du kan ta en ordentlig titt på den

* Ett sött rådjur vid vägkanten står stilla och tittar nyfiket på dig

* En sval vind precis när du längtade efter den som mest

* Känslan av att krama om någon man verkligen tycker om

* Ett samtal med en person som blir otroligt givande och intressant


Visst uppskattar jag också en bra bok, en passande låt på radion, en underhållande film, men jag vill kunna glädjas åt allt annat med. Alla de småsaker som omger oss men som vi oftast inte ser.


Livet är så satans kort, varför inte leva det fullt ut?


Jag är tacksam att jag tog så väl vara på Erins sista dag i Sverige. Sin sista natt i vårt land spenderade hon hemma hos mig. Vi tog varsin filt och lade oss på en studsmatta i trädgården och tittade på stjärnorna och pratade. "Detta ögonblick ska jag aldrig glömma" tänkte jag, det har jag inte gjort heller och kommer aldrig att göra! Är tacksam att jag tog så väl vara på den stunden för nu finns hon inte kvar.
Om du orkat läsa såhär långt tänker du kanske "orka". Ingen fara för min del, lycka är nämligen olika saker för oss alla, för mig är det att ta vara på alla småsaker livet har att erbjuda!


Varm dag..

Har knappt gjort något idag. Solat lite och gjort lasange tillsammans med min lillebror och hans kompis som blev så god att vi åt upp hela :)

Ska ut ikväll tillsammans med Sannie! Det ska bli roligt :) !Blyertsporträtt jag gjorde på Sannie för 2 år sedan!
Märks att man blivit bättre på porträtt nu!

Svårfångad färg

Mina förra slingor blev för ojämna, missade för mycket i nacken, så lade i lite nya slumpmässigt utan slinghätta.

Under verkningstiden                                 Efter


Någon ljusbrun, slingad, mörkblond, lite guldig historia.

Klar!


Lite blött och trassligt. Som sagt, kan inte få en rättvis bild på min tillfälliga färg jag har just nu på väg till att bli blond igen, men något i denna stilen iallafall..

Today....

Idag har jag slingat mitt hår lite ljusare. Igen. Fjärde gången nu. Två gånger till tror jag behövs innan jag e blond igen :)

(piss-svårt att fånga hårfärger på bild... ser grå-gul-brunt ut här typ xD)


I övrigt idag har jag jobbat och ätit hamburgare med lillebror och hans norska kompis som tydligen läser min blogg (Hej Preben!!!).

I keep dreaming

I fredags var jag med Robban.
I lördags (igår) partade jag lite.
Idag har jag småshoppat lite nödvändigheter på Gekås.

Nu tycker jag sommaren ska hålla i sig :)bild fr förra sommaren

I love the way you lie

Ännu en hiphop låt. Jag som egentligen är mer av en rock-tjej.
Men ibland kvittar det om musik är av en genre man egentligen inte är så mycket för, en del låtar klickar bara så bra ändå!


I want summer forever!

Förlåt mig, men jag har typ aldrig tid att sitta vid datorn längre. Andra plikter och det fina vädret kallar på mig istället!


RSS 2.0