Färgbyte


Man brukar ha en viss roll i sin släkt. Tex, den smarta, trubbelmakaren, den ytliga, den pratiga, den buttra etc..
Jag har bland annat rollen som kamelonten, dyker ofta upp med en ny hårfärg, piercing, tatuering etc.

Har blivit ombedd att klippa ihop bågra bilder på mina hårfärger och tnkte att jag kunde lägga ut bilden här med i brist på annat. (Min naturliga färg är blond, lite mörkare än på bilden dock).

Jag tycker det är jätteroligt att leka med min hårfärg. Blir det fel kan man alltid färga över och i värsta fall så växer det ut nytt hår.
Otur...


Hade ett "fail-moment" vid frukosten. Satt o åt flingor, bet plötsligt i något hårt o svalde sedan automatisk.. Sen tyckte jag att det kändes lite tomt i munnen. Visade sig att jag hade råkat svälja kulan på min tungpiercing som lossnat. Som tur var hade jag en annan stav som jag kunde sno en ny kula från. Enda felet är att den kulan är silvrig, resten av staven jag har i är svart, lite sådär lagom snyggt :P

Menmen, mina tänder klarade sig iallafall!
Och bara en ny kula kan knappast vara direkt dyrt..


Complain


Tycker det är kul att göra listor, så fortsätter för känner att jag vill klaga av mig lite, men bara lite!

Jag dissar:

- Det ombytliga vädret, det resulterade i en rödbränd näsa idag på jobbet när solen plötsligt dök upp och jag inte hade smort mig med spf 25 innan.... Rött är fint, men inte som hudfärg... jävla finska pigment..

- Hårfärgning som ger fläckar i hårbottnen.. Färgade min blonda utväxt svart igår, som vanligt är mitt hårfäste helt svartfläckigt, likaså öron, nacke och hals... Det är ganska oundvikligt, men tråkigt iaf.. försvinner som tur är fort..

Låter som att jag e riktigt tjusig  just nu ju XD


Bild jag gjorde i februari, ögat e fail (ser dött ut), men kändes passade för
har jobbat ute på vattnet idag, dock är näsan inte rödbränd på bilden :P


Önskelista...

Fyller inte år förrens i augusti,, men iaf.. behöver roa mig med något..

Jag vill ha:

* Ett par Ray Ban Wayfarer solisar, helst röda..
* En ny mobil som (till skillnad från min nuvarande) funkar som den ska!
* Systemkamera *dregel*
* Körkort + bil
* Ett nytt jobb efter att mitt är slut
* Inspiration till något att rita/måla

Sen är mitt liv komplett typ :P

Lånar Marcus Ray Bans lite ^^Fobi

Jag känner mig riktigt jävla löjlig. Jag har utvecklat superfobi för ormar och spindlar som är större än en lillfingernagel. Har fobi för allt som relateras till sjukhusvistelsen faktiskt.
Man kanske undrar nu vad fan spindlar och ormar har med sjukhuset o göra. Hallucinationer jag hade när jag vaknade upp..
Igår fick jag en chock när jag kollade på tv, ett komediprogram, dom hallucinerade och såg varandra med förvrängda ansikten och stora svarta ögon. Precis som jag såg min pappa. Helt plötsligt mindes jag en del jag hade förträngt/glömt och mitt humör sjönk i bottnen... Detta har hänt innan, fast det har varit andra saker som påmint mig. Hur kan man bli så rädd för gamla hallucinationer? Löjligt...

En bild som jag målade klart på sjukhuset, akvarell.. Ser simpel ut, men alla detaljer har en tanke bakom sig...In desperat need of inspiration...


Är jättesugen på att rita eller måla nya porträtt, kan bara inte bestämma mig för vem och vilken bild som jag ska använda mig av..... Aja, får se...
Har varit jättedålig på att rita och måla senaste tiden, jobbar 9-4 sen är jag för trött eller för upptagen med annat när jag slutat för dagen.

Svartvita oljeporträtt av Marilyn & Elvis. Är inte helt nöjd med dom, men tänker inte säga vad som e fel, för då märks det bara mer XD
Jobb (fredag 3e juli)


Sommarjobbar med min bästa vän Emma på seglarskolan på Falkenbergs båtklubb, vi lär barn och unga att segla!
Väldigt roligt faktiskt, och en bra erfarenhet för mig som vill arbeta som lärare senare. Är både väldigt krävande och slappt om vartannat.
Stunder som denna när vi bara behöver åka runt eleverna i motorbåtar medans dom leker är fan ta mej underbaran. Dom kan redan segla och vi behöver bara se till att ingen kapsejsar och hålla koll på klockan när vi ska segla iland igen. 

Lite utsikt från min plats i båten


Emma :)


Såhär löjligt glad kan jag va när vädret e fint ;P


RSS 2.0